ingang batenburcht

gebruik en verhuur

De Batenburcht is er in de eerste plaats voor activiteiten voor en door Batenburgers die bijdragen aan de leefbaarheid binnen de gemeenschap. Het gebouw huisvest de basisschool St Jan Baptist en voetbalvereniging Batavia en wordt gebruikt door de Zorgcoöperatie Batenburg voor elkaar en de Leefbaarheidsgroep Batenburg.

In het weekprogramma is te zien op welke tijden de ruimtes bezet zijn door vaste gebruikers. Daarnaast zijn ze voor anderen te huur.

Heeft u interesse om ruimtes in de Batenburcht te gebruiken, dan nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen. U kunt contact opnemen met de beheerder, Yvonne Janssen t 06 1205 5339, e-mail info@debatenburcht.nl.

voor catering werken wij graag samen met
Uitbaeterij de Viersprong
De Batenburcht is gesloten in de maand augustus en tussen Kerst en Nieuwjaar.
gereduceerd tarief

Voor verenigingen in Batenburg en andere activiteiten die openstaan voor Batenburgers en bijdragen aan de sociale cohesie geldt een gereduceerd tarief:

  • Sportzaal: 10 euro per uur
  • Foyer: 8 euro per uur
  • Vergaderruimte: 8 euro per uur
standaard tarief

Voor inwoners van Batenburg zijn er (beperkt) mogelijkheden voor besloten bijeenkomsten, zoals recepties, feesten en jubilea. Ook commerciële partijen en niet-Batenburgers kunnen ruimtes huren voor presentaties, cursussen en bijeenkomsten. Hiervoor geldt het standaardtarief:

  • Sportzaal: 25 euro per uur
  • Foyer: 25 euro per uur
  • Vergaderruimte: 15 euro per uur

NB voor kinderfeestjes van inwoners van Batenburg is de sportzaal te huur voor 12,50 euro per uur.

foyer met bar

sportzaal

vergaderruimtes